Sanitarna oprema Catalano za vsako kopalnico

Catalano sanitarna oprema je bila ustavljena leta 1967 in je danes vodilna italijanska blagovna znamka, ki proizvaja kakovostno in inovativno sanitarno opremo v ekskluzivnih oblikah in različicah.

 

Kljub 50 letom razvoja svoje izdelke še vedno izpopolnjujejo in tako sledijo svoji viziji in pripadnosti - še naprej ostati sinonim za pristno italijansko znamko s ponudbo imenitne sanitarne keramike.

Catalano sanitarna oprema se dobro poda vsaki kopalnici. Z ustreznim izborom keramičnih ploščic boste vašo kopalnico spremenili v najbolj priljubljen prostor.

Gracia - vaš Catalano partner

Vrhunska italijanska sanitarna oprema s pol stoletja tradicije.
Vsi izdelki so izdelani s CATAGLAZE+ Silver Titanium inovativno antibakterijsko glazuro.

Izberite med programi New Zero, Horizon, Gold&Silver, Colori, Greem, Green One, Premium, Italy, Star, Impronta,
Velis, Sfera, New Light, Canova Royal, Vanity Basins.

catalano inovativna tehnologija
PRENOS CATALANO KATALOGOV

Catalano umivalnik

Obsežna izbira vseh vrst umivalnikov vseh vrst in dimenzij, predvsem pa inovativnih in drznih oblik: vgradni, viseči, stoječi, enojni, dvojni, nasedni, okrogli in tudi različnih barv. Tovrstne umivalnike boste našli v številnih arhitekturno dodelanih objektih.

 

Catalano umivalniki vseh barv in oblik

Catalano umivalnik

Catalano Sfera WC školjka in Sfera Bide

WC školjka, bide, pisoar

Sodobna in kakovostna sanitarna oprema v viseči (zidni) ali samostoječi obliki, vključno s potrebno opremo (samodejne straniščne deske). Večkrat nagrajene serije iz programa Catalano prijetno zaznamujejo vsako kopalnico. Navdušujejo z elegantno obliko, ki so ji naklonjeni mnogi notranji oblikovalci. 

 

Sanitarna oprema catalano - WC školjke in bideji

Tuš kadi - podstavki

Širok izbor podstavkov za tuš kabine vseh oblik in dimenzij. Kvadratni, pravokotni, okrogli, zaobljeni. Prepustite se elegantnim linijam pristnega italijanskega šarma, ki že pol stoletja razvaja sprostitve željne nežne duše.

catalano tuš podstaveki

Catalano Tuš Podstavek

Inovativna sanitarna keramika

Imenitna in inovativna izbira

Izbirajte med bogatimi in pestrimi programi/kolekcijami Catalano WC školjk, bidejev in umivalnikov New Zero, New Light, Canova Royal, Green one, Velis in Sfera, vključno s straniščnimi deskami s samodejnim zapiranjem, pa med posebno serijo umivalnikov Colori, Green, Horizon, Gold&Silver, Colori, Premium, Italy, Star, Impronta ...

Nagrajena inonacija Vortex flushing in New flush (oblika brez roba).

Ponujamo vam celovit Catalano program z res širokim naborom izdelkov

Če v vaši kopalnici, bodisi pri renoviranju bodisi pri izgradnji nove, potrebujete kakovosten in estetsko dovršen umivalnik, podstavek za tuš kabino, pisoar, WC školjko ali bide - prijazno vabljeni v naša salona v smeri iz Ljubljane proti primorski, kjer imamo večino izdelkov na zalogi po konkurenčnih cenah.

Možna je tudi dostava in posredovanje oz. dogovor o vgradnji. Obiščite nas in si izberite svoj izdelek po konkurenčni ceni!

Na uradni spletni strani proizvajalca si lahko poleg celotne ponudbe lahko ogledate tudi dimenzije in ostale detajle.

Vaš zvesti Catalano partner

Catalano sanitarna oprema se dobro poda vsaki kopalnici. Z ustreznim izborom keramičnih ploščic boste vašo kopalnico spremenili v najbolj priljubljen prostor.