Virtualni sprehod po našem salonu

perfegt Novosti

Sprehodite se po našem salonu v s pomočjo 360-stopinjskih panoramskih fotografij. Nič ne more nadomestiti obiska in prijaznega nasveta, a v teh časih so virtualne rešitve zelo priročne. Enostavno kliknite na povezava do Google 3D predstavitve.

Catalano Horizon – trendovsko pohištvo prihodnosti

Gracia Novosti

Priznan italijanski proizvajalec sanitarne opreme se je zopet preizkusil v izdelavi preprostega a trendovskega modularnega pohištva pod imenom HORIZON. Izbiranje med osnovo, predalniki, keramičnimi pulti dopolnite tudi z na novo dodano serijo na pultnih umivalnikov. Preprosta kolekcija ki je že požela par oblikovalskih nagrad zadnjega leta.

Sartoria design vam prebudi domišljijo

Gracia Novice

Končno lahko doživite tisti wow efekt, ki ste ga iskali za dopolnitev kopalnice, kuhinje ali prazne stene na hodniku. Izpod rok skupine Terratinta vam predstavljamo Sartorio –  tisto prav posebno članico, ki vam brez dvoma prebudi domišljijo.

Terazzo odslej tudi v keramiki

Gracia Novice

Terazzo se v zadnjem letu vedno pogosteje pojavlja v sodobnih trendih notranjega oblikovanja. Če se niste imeli namena odločiti za tisti pravi terazzo, se je v tudi svetu keramičnih ploščic pojavila velika izbira različnih imitacij terazzo plošč, ki bodo brez najmanjšega dvoma popestrile vaš dom.